Във фесбук пост николай Ненков написа: С изумление слушам опонентите ни,

...
Във фесбук пост николай Ненков написа: С изумление слушам опонентите ни,
Коментари Харесай

Николай Нанков: Николай Нанков: По графика на ГЕРБ АМ "Хемус" вече трябваше да е задминала Ловеч, но уви, "Промяната" го спря

Във фесбук пост николай Ненков написа:
 
С учудване чувам съперниците ни, които самоуверено тръбят, че държавните управления на ГЕРБ не са създали нищо за област Ловеч. Ако те не живеят тук от дълго време или пък въобще не са локални, дано най-малко питат - преди да се излагат с изфабрикувани неистини. И защото сходни измислици се опровергават единствено с обстоятелства, в акцията ще напомня дребна част от свършеното от ГЕРБ в района.

Няма по какъв начин обаче да не стартира с това, което можеше към този момент да бъде осъществено, само че Промяната го спря. До Ловеч към този момент щеше да се пътува по автомагистрала - тъй като по нашия времеви график, " Хемус ” към този момент трябваше да е задминала регионалния център и да се строи към Велико Търново. Но, уви!

Един от плановете, за които непрекъснато съм се борил, да бъде осъществен, е цялостният ремонт на околовръстния път на Ловеч. Много предстоящ освен поради сериозното положение на тунела и някои от мостовите уреди, със стратегическо значение за града, с безчет компликации, които срещнахме до окончателното му довеждане докрай. 

Започнахме през далечната към този момент 2016 година Осигурихме европейско финансиране от Оперативна програма “Регионално развитие”. Три пъти апелираха процедурите с единствената цел да ни забавят. Направиха го, само че не ни отхвърлиха и действителните строителни действия започнаха през 2018 г. 

Общата му дължина е 8,712 км, които бяха напълно осъвременени и актуализирани. Отсечката е с нова пътна настилка, възобновено отводняване, с което доста са усъвършенствани транспортно-експлоатационните й качества. Положена бе нова маркировка, пътни знаци и мантинели.
 
Тунелът при 43-ти километър, с дължина 413 м, е с възобновена хидроизолация, нова защитна ограда, енергоефективно осветяване, системи за видеонаблюдение и пожаро-известяване. Рехабилитирани са три пътни възела: " Баховица ", " Гозница " и " Софийска ", както и 5 огромни уреди с отвор над 5 м и два пешеходни подлеза.
 
Съоръженията са: надлез на пътен възел " Баховица ", с дължина 200 м; надлез на пътен възел " Гозница ", с дължина 120 м; надлез над пътна връзка за кв. " Младост ” в гр. Ловеч, с дължина 20 м; надлез на пътен възел " Софийска ", с дължина 72 м, и надлез над ж. п. линията Ловеч - Троян, с дължина 80 м. 

Кампаниите ще свършват, лъжите на тези, които към този момент близо две години вземат решение ориста на страната ни, ще спрат. Но направеното от нас за хората ще остане.

Гласувайте! На 2 октомври с номер 24! Защото ние сме ГЕРБ-СДС! И сме по-силни от хаоса!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР